Всяка жена е уникална!

Марката Simone MAHLER разработват персонализиран подход към красотата. Създават индивидуални програми, базирани на професионална диагностика. Институтът по козметика

  1. MAHLER в гр. Бордо Франция подготвя козметиците, които ползват марката в салоните си. Компанията предлага както специфични терапии, така и продукти за домашна грижа гарантиращи ефективни и дълготрайни резултати.

Това е бранд, създаден през 1947г. с над 70 години опит в бюти сферата. Има професионално отношение, което е довело до разработването на успешни продукти за лице и тяло.

Simone MAHLER е една от първите професионални марки на пазара. Продуктите са ефективни, хипоалергични, с патентовани съставки. Разработени са специални протоколи и техники за различни козметични проблеми. Използват се активни съставки в оптимални концентрации, подбрани заради доказаното си въздействие върху клетките и функциите на кожата с in vivo & in vitro изследвания за резултатността на формулите.

Продуктите са в опаковки, които се разграждат много по-лесно и бързо след изхвърляне. Повечето от кремовете за лице на френската марка Simone MAHLER се предлагат в еко пълнители. Взимате го веднъж и след това сменяте само пълнителя вътре, като красивата опаковка си остава при вас. Много компактни и удобни за използване. Кремовете са свежи, меки на докосване, с различни и приятни аромати. Има изобилие от продукти – за всяка кожа и за всяка възраст.

В център Пепе се работи с марката Simone MAHLER  от 2018 година след обучение в гр. Бордо

 

 

Меню