SPA BIO 06 Система за пречистване и отделяне на шлаки - ефективна възможност за запазване на здравето и подобряване на физическото състояние

Установено е, че натрупаните шлаки и токсинив нашия организъм  са причина за болки и отслабване на имунната система. Увеличават риска от възникване на едно или друго заболяване. За съжаление не е възможно да се избегне попадането в нашия организъм на отровни вещества с хранителните продукти, водата и вдишваният въздух.

Ситуацията се усложнява от консумирането на много мазни и пикантни храни, недостатъчното физическо натоварване и стресът. Не е случаен фактът, че много хора, особено живеещите в градска среда, страдат от безсъние, липса на тонус, трудно запаметяване, оплакват се от болки в ставите или страдат от такива заболявания като хипертония, диабет, ревматизъм, подагра, астма и други.

Високотехнологичният апарат SPA BIO 06 e предназначен за прочистване и детоксикация на организма.

За да запазим нашето здраве и отложим заболяванията е необходимо редовно да очистваме организма си. Отнема приблизително 30 мин. С помощта на отрицателните йони процедурите (мин. брой 14) дават осезателни резултати. Подобряват общото състояние на организма, появява се чувство на облекчение и свобода. След комплексна биохимична реакция се повишава енергийното ниво. Достатъчни са около 30 мин, за да може бързо и ефективно да се отстранят част от отровните вещества.

Действие върху нервната система: повишава активността на главния мозък, повишава работоспособността, подобрява качеството на съня. Спомага снабдяването на мозъка с кислород.

Действа върху кардиоваскуларната система: благоприятно се отразява на кръвоносните съдове, спомага подържането на нормални нива на холестерина, пречи на отлагането на липиди по стените на кръвоносните съдове, активизира кръвообращението, нормализира кръвното налягане.

Отрицателните йони подпомагат оздравяването на хипертониците.

Действа на кръвоносната система: отрицателните йони забавят потока на кръвта, увеличават периода на съсирване на кръвта, увеличават съдържимото на кислорода в кръвта.

Много добри резултати се достигат в козметологията. Например отрицателните йони спомагат възстановяването на изгаряния по кожата, лекуват херпес.

Кожата изхвърля от себе си отровните вещества и или шлаки, в това число вода, сол и карбамид. Веществата преминват през потните жлези, а напускат тялото през потните пори на кожата.

Апаратът помага да се освободим от йоните на амоняка който са токсини за клетката. йона на амоняка е в състояние с лекота да заема мястото на йона на калия. Преминаващият курса на детоксикация чувства бодрост и сила в краката. Детоксикацията действа като разходката по брега на морето, но усещането е много кратно по–интензивно. И тъй като 70% от масата на човешкото тяло е вода, затова ходилата и водата във ваничката лесно встъпват във взаимодействие. Ако поставите ходилата си във вода, то под действие на електрическите вибрации от апарата отровните вещества напускат организма. Чувството е приятно и процесът е абсолютно безболезнено.

Цвят и състав на водата
Водата може да измени цвета и състава си по време на извличане на шлаките. Отровните вещества, водата, и киселиността на човешкия организъм встъпват в реакция помежду си. Тези фактори променят цвета на водата зависимост от това какво количество отровни вещества и шлаки ще бъдат изведени от организма.

Водата може да измени цвета и състава си по време на извличане на шлаките. Отровните вещества, водата, и киселиността на човешкия организъм встъпват в реакция помежду си. Тези фактори променят цвета на водата зависимост от това какво количество отровни вещества и шлаки ще бъдат изведени от организма.

SPA BIO 06 Система за пречистване и отделяне на шлаки

SPA BIO 06 Система за пречистване и отделяне на шлаки – ефективна възможност за запазване на здравето и подобряване на физическото състояние