Запечатай лятната си красота с ПЕПЕ
Участвай в нашия козметичен фото конкурс!

Запечатай лятната си красота с център за красота и учебен център Пепе“ и спечели невероятни награди и естетическо блаженство.

Покажи своето уникално излъчване и разкрий своята незабравима красота, която само летните емоции могат да вдъхновят!

Запечатай в снимка впечатляващи моменти, личен стил и най-важните козметични мигове за теб и твоята кожа които да ни отведат в красивия Рай на лятото. Присъедини се към Център за красота и учебен център ПЕПЕ сега и съхрани своята истинска красота в историята на летния Рай в ПЕПЕ!

Спечете безупречна кожа с нашите награди

I – ва награда  VIP програма „ Shine“
Изиграйте шанса за пакет фототерапия срещу: бръчки, акне, капиляри, петна!(изборът е според типа кожа)

Подмладете кожата си с AW3® Отключете сияен и младежки тен. Влезте в свят на трансформация на кожата с фото-решения за подмладяване на кожата, лечение на капиляри, петна, акне със английската светлинна система AW3®. Използвайки силата на напредналата технология, с нашите иновативни процедури предлагаме безопасен, ефективен и неинвазивен начин за въздействие върху кожата ви. Насладете се на сияен и младежки тен, ние се насочваме към редица проблеми, включително увреждане от слънцето, неравномерен тен на кожата, фини бръчици, черни точки и др. Прегърнете бъдещето на грижата за кожата и отключете истинския потенциал на кожата си с AW3®. решенията за красива кожата.

Пакетната награда включва 3 посещения през 2 седмици. Програма ще бъде избрана след дерматологичен SMART анализ с нашият апарат с изкуствен интелект. Получавате серия за сезонна грижа според вашия тип кожа.

II – награда серия козметични продукти за домашна грижа

Днес не можем да живеем без козметични средства, представяте ли си да перете без прах за пране? И това са само дрехи, а кожата без качествено почистване страда. 
Наградата е 3 продукта селективната професионална козметика от френската марка Simone Mahler.

  1. Дегримиращ гел очи и устни
  2. Освежаващ Тоник Роза
  3. Хиалуронов попълващ серум

III – награда необикновения масаж на лице само в ПЕПЕ за третата най-добра снимка
Всеки ден лицето страда от агресии, дължащи се на околната среда и естествения процес на стареене. Как кожата да запази своята еластичност, стегнатост и блясък? Откритите исторически паметници показват, че масажът и балнеолечението са били развити по нашите земи в Хисаря, Момин проход, Кюстендил и други още преди 2000 г. Доказано е, че след масаж се увеличава количеството ендорфин и серотонин “хормона на щастието”. Начинът им на въздействие е подобно на опиатите. С други думи, тези съединения намаляват напрежението и влияят на емоционалното състояние. Това допринася за емоционалната стабилност и подобрява настроението. Ние Ви подаряваме забележителния масаж на лице подкрепен от ефективна висококачествена козметика за вашия тип кожа на третата най-добра снимка „Запечатай летния Рай със своята красота“

Наградите ще се връчат на годишното бюти парти в център ПЕПЕ през септември 2024 год.

Награда на гостите с гласуване на партито:
необикновения масаж на лице само в ПЕПЕ + 4D Моделиращ и вибриращ гел, 250 мл

Журито е екип ПЕПЕ и курсистите на учебния център, фризьори козметици маникюристи. Председател на журито е професионален фотограф Ваня Вълчанова.

Критерии

Спазване на темата:
– красота, кожа, козметика, продукти, лято

Творчество и качество
– качество, фокус, идейност, креативност

Инструкции  за участие

Харесайте страницата ни  във фейсбук „ЦЕНТЪР ЗА КРАСОТА И УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ПЕПЕ“
Качете във вашия профил избраната снимка и отбележете страницата ни „ЦЕНТЪР ЗА КРАСОТА И УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ПЕПЕ“ така вие веднага участвате в конкурса.

Споделете събитието с приятели за да видите кой телефон прави по интересни снимки! В конкурса могат да участват всички приятели на козметиката, клиенти на салона, всички любители на красотата.
Участваш с 1 снимка най-хубавата!

Краен срок е за изпращане на снимки 25.09.2024 г.
Обявяване на печелившите на 29 септември в 19.00 часа в ЦЕНТЪР ЗА КРАСОТА И УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ПЕПЕ

Награждаване на бюти парти ПЕПЕ на 29 септември от 00:00 часа
Адрес: Пловдив ул. Драган Цанков 34а
Тел.: +359878746463 +359878509559