Искате да направите нещо за лицето си, за подмладяването си и попълването на бръчките!
Всички говорят, но кого да попитате?
Да се доверите ли на приятелките си?
Или на интернет?….
Има толкова митове за филърите, а как да се уверите, на кого да се доверите?

Нашият опит датира от 2008 година, когато започнахме консултации, прегледи и манипулации с известен пловдивски дерматолог с много опит в естетиката. Научихме се да познаваме проблемите на лицето и тялото, и след като проведем няколко пъти консултация и съвместно с доктора събеседване, той изпълнява медицинските процедури – филъри и ботокс за лице или други.

Мнозина мислят, че поставянето на филъри и ботокс е пластична хирургия, но това е погрешно разбиране. Пълнителите и ботокса се правят в амбулаторни условия и представляват местни инжекции без хирургична интервенция. Те могат да регулират дълбочината гънките около устата, да добавят допълнителен обем към устните, брадичката и скулите, както и да премахнат някои бръчките в областта на устните.

Козметологията и продуктите се развиват стремително бързо, подобрява се качеството на препаратите и медиците-естетици увеличават уменията си, като ефективно решават различни естетически проблеми.
Използват се филъри с различна плътност за различните зони на лицето. Те имат за цел да въведат хиалуроновата киселина, която привлича вода и до две седмици дава реален резултат от попълването на бръчките.

Опасна ли е хиалороновата киселина?

Кремовете и маските, професионалните терапии на основата на хиалуроновата киселина са абсолютно безопасни. Но ефектът, който хиалуроновата киселина произвежда в кремовете, е различен от ефекта на инжекциите. Кремът с хиалуронова киселина създава филм върху повърхността на кожата, който помага на кожата да не губи влага. Терапиите в салона поддържат хидратиран повърхностния епидермален слой на кожата и не позволяват лющене, обтегнатост, пигментации и пукане на капиляри, държат кожата гладка и сияйна. С други думи консултациите с козметик и добра професионална грижа от ранна младежка възраст са гаранция за здрава и красива кожа.

Децата също трябва да поддържат кожата си. Те също живеят в тази околна среда. Тайната се крие в две думи – почистване и хидратация. За тези, които са пропуснали, за тези които казват, че времето не им стига за козметична грижа и релакс са нужни филъри и ботокс. Хиалуроновата киселина като част от пълнителите и мезотерапевтичните препарати има напълно различен ефект от тази във всички други препарати, за намазване или за пиене…..

Поради факта че хиалуроновата киселина се произвежда от организма естествено, с въвеждането на препарата в по-голяма дълбочина, в дермалния слой на кожата, киселината хармонично се интегрира в метаболитни процеси, стимулира производството на собствените клетките фибробласти, създава обем и след това постепенно се разпада и се елиминира по естествен път.

Ботоксът е токсин, който парализира част от мускулните влакна и така ограничава мимиката и изпъва кожата. В големи количества е отровен. Инжектира се по схема, само на разрешени зони, тъй като е важно да не се засегнат важни динамични мускулни групи.

И като говорим за инжектиране на препарати, тогава има въпрос дали е опасно? Въпросът е труден! За съжаление, има много технологии за производство на пълнители, използващи химически реагенти, които могат да бъдат токсични и да предизвикат странични ефекти. Добросъвестните фирми почистват пълнителите или контролират количеството химикали на приемливо безопасно ниво.

Ботулиновият токсин и хиалуроновата киселина са най-използваните вещества в света. Милиони инжекции се правят всяка година. Ние сме избрали използваме висококачествени продукти, за да няма заплаха за здравето на клиентите ни. Най-добрите в света се считат препаратите, произведени в Европа.

Може би ще харесате също!