Казвам се Йоана Вълчанова и съм експерт козметик с  30-годишен личен опит, а от 15 години и инструктор по козметика. Собственик съм  център за красота и лицензиран учебен център в Пловдив

Помагам на хората да изглеждат и да се чувстват красиви. Работя с хора, които обичат козметиката и се нуждаят от нея, защото имат проблеми с кожата на лицето или с фигурата си и все не им се получава това което желаят.

В нашият център за красота ПЕПЕ  като експерт козметик помагам на млади и пораснали момичета и момчета да  поддържат здрава и лъчезарна кожа. За тях формулираме протоколи за правилна грижа чрез дългосрочни програми.

Разработваме лични бюти програми, които са за изграждане на красотата физически и психологически и ментално! Много хора обичат козметиката, но нямат време и без график не успяват да впишат нищо за себе си. Липсва им време за козметична грижа, а това ги изнервя, влошава настроението им и влияе зле на кожата, после на работата, на отношенията с хората. Изтощение!

Това, което отличава център ПЕПЕ са нашите 25 години, ние сътворяваме красота за хората. Те избраха център за красота и учебен център ПЕПЕ, да остане, Да бъде! Клиентите искат да ползват естетичните ни програми плюс препоръчаната домашна грижа! Хубаво им е, получават удължен ефект. Ние успешно помагаме на клиентите си  да намалят стреса да получат чиста, сияйна, подмладена кожа, да се чувстват добре в тялото си, с настроение, спокойствие и сигурност. С  козметичните програми клиентите на ПЕПЕ се радват на продължителна младост, по-добра визия  както и на спестени време и пари.

Като Директор и преподавател учебен център ПЕПЕ приветствам любознателни личности, които предпочитат да работят с ръце си и се радват да създават красота за хората.  С екипа помагаме на курсистите търсещи професионална реализация в най-красивите професии маникюрист фризьор и козметик. Това което ни отличава са обучителните подходи, увлекателния начин да ги въвеждаме в професията. Забележително в нашите обучения, че курсистите стават добри професионалисти и създават бизнеса си. Ние развиваме силните им страни, преоткриваме възможности и рискове в новата им дейност. Нашият център ПЕПЕ е познат като име и това не е случайно. Завършилите успешно възпитаници на учебен център ПЕПЕ фризьори, козметици, маникюристи, гримьори, масажисти и други упражняват професията в страната и в ЕС и печелят доста добре. Тези, за които професията е неподходяща разбират по време на обучението и също печелят, не инвестират време и пари в грешна посока.

Ако искате да разберете как стигнах до тук, вижте моята история

 

Меню