Лазерна липолиза

Какво представлява лазерната липолиза?

Липолазерът използва най-новата нискочестотна, студена лазерна технология за разграждане на мастните клетки в почти всички части на тялото без операция, възстановяване или зачервяване. Една 40 минутна процедура на талията може да намали обиколката с 1,5 до 3 сантиметра, а след пълна серия от 8 процедури резултата може да достигне до 10 см.

Как работи?

Стимулираното излъчване на лъчиста светлина с дължина на вълните 650 нанометра прониква в тъканта без да я наранява и достига до мастните клетки. След като проникне в мастните клетки освобождава мастни киселини, вода и глицерин. Триглицеридите обикновено се освобождават от мастните клетки, когато тялото се нуждае от енергия и след като се освободят глицерина и мастните киселини се използват от тялото като източник на енергия. Мастните клетки се свиват значително и като резултат клиента отслабва с около 2.5 сантиметра. Веднага след процедурата трябва да се направи тренировка или десет минутна  вибрационна процедура, за да се изгорят мастните киселини и да се стимулира лимфната система.

Резултати се виждат още след първата процедура, но за да се постигне максимален ефект трябва да се направят между 8 и 10 процедури в зависимост от зоната, която се третира.

Лазерната липолиза е най-съвременния  неинвазивен метод за обработване на упорити мазнини в проблемни зони, които не могат да се премахнат с диета или упражнения. Известна е като метод за контуриране на тялото. Процедурите с лазерна липолиза спомагат моменталното за придобиване на нова и подобрена визия без болка. Повечето хора са запознати с липосукцията и по новата Smart Lipo процедура. Предимството на лазерната липолиза е в това, че при нея не е необходимо да се използва нито упойка, нито болкоуспокояващи.

Проучванията показват, че процедури с кавитация спомагат за постигането на още по-добър ефект, процедура преди лазерната липолиза омекотява мастните клетки, а кавитация след лазерната липолиза спомага за изглаждането на третираните зони. Една процедура лазерна липолиза може да бъде направена само за 40 минути, а ефекта е видим моментално, само след една процедура. За най-добър резултат са необходими 8 процедури.

БОЛЕЗНЕНО ЛИ Е?

БЕЗОПАСНО ЛИ Е?

Процедурите са абсолютно безопасни и неинванзивни. Клиентите не усещат никаква болка или дискомфорт, освен леко затопляне. Лазерната липолиза е изучавана в продължение на 30 години поради много биомедицински причини. Това е иновативна технология за отслабване без болка и възпаление, която е одобрена от агенцията за контрол на храните и лекарствата (FDA).

Колко процедури са необходими?

2 процедури на седмица, 8 процедури на зона. Не препоръчваме повече от 2 процедури на седмица, защото тялото може да се натовари опитвайки се да премахне всички освободени мазнини. Мазнините,които не са метаболизирани от тялото ще се възстановят и ефекта ще бъде минимален.

Как се премахват мазнините от тялото?

Освободените мазнини се използват от организма като източник на енергия. Ако се избягва консумацията на калорични храни през следващите 48 часа след процедурата, тялото ще използва освободените мазнини като енергия и теглото ще се намали.

Колко дълго продължава една процедура?

от 20 до 30 мин максимум.  Ако се комбинира с кавитация препоръчителното време е 30 мин липолиза, последвани от 10 мин кавитация.