Класически масаж на тяло

Хората често възприемат масажарането като разточителство и лукс, което е причина да ходят на масаж веднъж или два пъти годишно, а други дори не ходят. Ще се изненадате от мощното профилактично и лечебно въздействие на масажа.

Като професионалисти ние със сигурност знаем, че ползите от масажа са много благоприятни, но вие нашите клиенти знаете ли ги?

 • Масажът хармонизира работата на цялото тяло
 • Подобрява кръвообращението и лимфния поток
 • Решава някои съдови проблеми
 • Помага при болки в ставите и мускулите
 • Премахва тревожността и поставя емоциите в ред
 • Премахва безсънието
 • Поддържа доброто здраве

МАСАЖ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Доказано е, че след масаж в кръвта се увеличава количеството ендорфини и химични съединения на полипептида. Начинът им на въздействие е подобно на опиатите. С други думи, тези съединения намаляват болката и влияят на емоционалното състояние. Серотонинът също се освобождава по време на масаж.

ПОПИТАЙ ЕКСПЕРТА СЕГА
ПОПИТАЙ ЕКСПЕРТА СЕГА

Масаж на стъпалата

Източните лечители препоръчват масажа на стъпалата заради ефективността му.

В XXI век, дали имаме време за внимание към краката ни?

Нервните окончания на краката на човека са хиляди! По стъпалата има най-голямото натрупване на биологично активни точки, които са отговорни за здравето на всички органи и системи на тялото и макар да звучи невероятно след масаж на стъпалата започваме да се чувстваме по-добре и по-облекчени! Всичко в тялото е взаимосвързано.

Редовният масаж на стъпалата е много полезен. Той придава на тялото жизненост и е отличен начин за предотвратяване на много болести.

 • Тонизира, дава жизненост и радостно настроение
 • Облекчава умората в организма
 • Облекчава оток на стъпалата
 • Подобрява метаболизма
 • Стимулиране на кръвообращението
 • Стимулира храносмилателните процеси
 • Добър инструмент при битките с наднормено тегло
 • Облекчава запек, хемороиди
 • Стопля студените крайници

Масажът отнема малко време, малка инвестиция е, а дава много ползи!

МАСАЖ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Доказано е, че след масаж в кръвта се увеличава количеството ендорфини и химични съединения на полипептида. Начинът им на въздействие е подобно на опиатите. С други думи, тези съединения намаляват болката и влияят на емоционалното състояние. Серотонинът също се освобождава по време на масаж.

ПОПИТАЙ ЕКСПЕРТА СЕГА
ПОПИТАЙ ЕКСПЕРТА СЕГА

Антицелулитен масаж

Най-известният метод за третиране на целулита е мануалния масаж. С помощта на антицелулитния масаж се подобрява кръвоснабдяването на тъканите. Новодошлата кръв подпомага изгарянето на мазнините, носи кислород и свежи хранителни съставки, а от друга страна осигурява разнасяне на лимфните задържки.

Ефектът от антицелулитния масаж е много по-добър, когато засегнатите зони се третират с качествени продукти. Те са загряващи или изстудяващи, а целта им е да проникнат добре през епидермиса и да въздействат дълбоко на мастното депо.

Младите хора имат добра обмяна на веществата и 14 масажа биха били достатъчни, за да се приведе фигурата в добър вид. С възрастта процесите се забавят, като добавим хормонален проблем, стрес, професионално застояване и други грижи, то тогава 10-15 масажа няма да са достатъчни. Трябва серията да е 20-25 посещения, за да има осезаемо влияние върху целулита, намаляване на обиколките и подобряване на здравето и визията на тялото. Честота на масажите е от голямо значение. Те трябва да се правят всеки ден или през ден. Най-добрия вариант за добър и бърз успех, видим и траен, е когато масажът се комбинира с някой от другите съвременни методи за третиране на целулита. Това са високи технологии и други ръчни методи.

Високите технологии въздействат върху кожата и целулита, като предизвикват разграждане на мастните клетки и допринасят за доброто моделиране на силуета. По принцип масажът подсилва действието на всеки един от технологичните методи. Изграждането на лична програма съчетаваща антицелулитни масажи и технологични процеси въздейства убедително и бързо върху целулита.

Меню