Мезотерапия

Мезотерапията представлявя сравнително нова област в естетичната медицина, при която се инжектират интрадермално в минимални дози различни коктейли от витамини и медикаменти, които действат директно върху кожата или върху подкожната мастна тъкан.

Различните видове коктейли имат за цел изглаждане на кожата, удебеляване на дермата, подобряване на храненето на кожата, подобряване на цвета и текстурата на кожата, предотвратяване на образуването на бръчки, стягане на кожата, лек лифтинг ефект и антицелулитен ефект.

Процедурата е лека, неболезнена, не е необходимо отсъствие от работа, прави се четири пъти през месец и след това поддръжка по една годишно.

МЕЗОТЕРАПИЯ

Не забравяйте да се погрижите за кожата. Поддържайте я мека и гладка. В салон ПЕПЕ имаме опит и подходяща мезотерапия за всяка нужда.

ПОПИТАЙ ЕКСПЕРТА СЕГА
ПОПИТАЙ ЕКСПЕРТА СЕГА

Микронидлинг

  • Много тънки, стоманени иглички (0.2 mm-2.0 mm)
  • Микроканали в епидермис и дерма
  • Освобождаване на растежни фактори
  • Неоваскуларизация и неоколагеногенеза
  • Приложение на специални разтвори

BDR

Козметична мезотерапия за въвеждане на хиалоронова киселина. Микро нараняването събужада кожните функции и въздейства от вътре навън.

Фракционна мезотерапия

Не забравяйте да се погрижите за кожата. Поддържайте я мека и гладка. Предпазвайте я от слънцето, а в салон ПЕПЕ, изживяването и качеството са гарантирани.

ПОПИТАЙ ЕКСПЕРТА СЕГА
ПОПИТАЙ ЕКСПЕРТА СЕГА

Меню