СПОДЕЛЕНО ОТ НАШИ КЛИЕНТИ

Съвсем случайно преди повече от 10 години чух за чудесата с фотоепилация, които правят в център за красота  ПЕПЕ. Реших да се свържа с козметичката в салона Йоана и да посетя салона. Направих първата си фотоепилация на брадичка и  мустак. Обяснено ми беше подробно, какво ще се случи след това и, какво още трябва преди процедурата, че трябва да направя няколко такива процедури всеки месец, за да имам ефект. На следващият месец направих и мишници.

Прочетете още

Илинка Пирянкова

Казвам се Елица Симитчиева от гр. Самоков. С Йоана Вълчанова се запознахме в далечната 2003 г, на дермато – козметична конференция в Боровец. Нямах си на представа, че запознанството ни ще бележи, години съвместна работа и професионално израстване. Йоана е човекът ядро, който показа на всички ни, че въпреки конкуренцията, ние можем да се срещаме, да се учим едни от други и да надграждаме.

Прочетете още

Елица Симитчиева

След дълго обмисляне дали да бъде или да не бъде, тъй като имах вече утвърдена професия в медицинското поприще, реших да се запиша на курс по козметика.

Голяма роля в избора ми имаше моята дъщеря, която вече работеше като маникюрист, гледах я отстрани и си мислех, какво пък – нека опитаме със салон за красота!

Доста време преглеждах сайтове в интернет, наблюдавах  работещи козметички – какви са работните им места, начина им на работа.

 

Прочетете още

Екатерина Сарафова

Услугите на салон ПЕПЕ може би ползвам от 2012 г. Използвал съм различни услуги разкрасителни, епилация и кола маска. И мога да кажа, че професионализма на работещите там ме възхити. За първи път ми направиха картон, в които описваха всичко, което ми правят. Ако евентуално може да възникне някакъв проблем като алергия или нежелана реакция към нещо, с което работят за да се знае и за в бъдеще. Също грижата в къщи за която имам пълно доверие!

Прочетете още

Тодор Зайков

Скъпи приятели, искам да ви разкажа за моето обучение в Център за красота и учебен център ПЕПЕ. За мен това не бяха просто курсове, а моето приключение изпълнено с много емоции радост и безброй щастливи мигове в учебения център.

Преди 2 години в УЦ – ПЕПЕ завърших курс по грим. Миналата година се записах на курс по Козметика. В началото на тази година успешно се дипломирах. За този престижен салон и УЦ – ПЕПЕ научих от сестра ми, тя ми сподели, че тук обучението, както и качеството на услугите са на много високо ниво.

Прочетете още

Нели Дурчева

За първи път открих Пепе преди повече от 5 години. Съвсем целенасочено търсейки добър козметик по интернет и с тайната мисъл да открия и добър учебен център.
Аз живея в Холандия и това беше голямо предизвикателство за мен.
Как ще се случат нещата?
Исках да бъда козметик години наред, но ми трябваше добър учител!
С тази идея, започнах да търся най-добрият.
И така след дълго търсене и четене открих “Учебен център Пепе”.
Разбира се, запазих си веднага час (за почистване на лице).

Прочетете още

Емилия Трайкова

Мисля, че животът на една жена има няколко граници:

Преди училище и след

Преди университета и след

Преди своето семейство и след

Преди децата и след…

Е,в моя живот и е преди ПЕПЕ и след!

 

Прочетете още

Олга Матева

Обучавах се за фризьор в учебен център ПЕПЕ. Записах се непосредствено след завършването ми на средно образование и курсът ми продължи 6 месеца.

Намерих центъра чрез интернет. Разгледах сайта, социалните  мрежи и отзивите към тях и реших да се обадя на посоченият  номер и да се запиша .

В началото не останах особено удовлетворена, подготовка в тази сфера, която практикувам в момента.

Прочетете още

Алекс Бекчиева

Започнах да посещавам салона от любопитство, породено след наша семейна ваканция преди 3 години на остров Тасос, тогава с чаша винце на плажа, (и зачервени бузи от проблем, с който се борих с години…без да има ефект) ти тогава ми каза “Ела да пробваш, нищо ни губим”….И така вече 3 години. След направеният преглед и преценка за състоянието ми, започнахме лечение на куперозна кожа, чрез фототерапия и заедно с препоръчаните продукти, които използвам редовно, има видим ефект, който се наблюдава не само в отшумяване на проблема, но и в свежата и видимо променена кожа.
Прочетете още

Йорданка Даянова

Посещавам ЦЕНТЪР ЗА КРАСОТА ПЕПЕ от самото му отваряне. Преди това бях клиентка на Йоана, собственичката на салона. През годините, в които по стечение на обстоятелствата не живеех в България ми се наложи да ползвам услугите на други козметички, но никога не попаднах на професионалист от нейната класа. Не бих започнала да посещавам, който и да е било друг салон вече.
Прочетете още

Силвия Алексиева

Посещавам салон “Пепе” вече близо 4 години. Запознах се със собственичката на салона – Йоана по време на едно прекрасно пътуване в чужбина. Реших да посетя салона и да се запозная с процедурите, които предлага, защото до този момент не бях полагала някакви специални грижи за кожата на лицето си, а вече навлизах във възраст, в която всяка уважаваща себе си дама би трябвало да отделя нужното внимание – началото на 40 – те. Прочетете още

Мария Стоянова

За салон Пепе разбрах в далечната 2005 година от майката на моя приятелка. Тя твърдеше, че това е моето място, на което ще се чувствам не само доволна, но и спокоина от резултатите и топлото отношение на екипа. Първия ми записан час беше за цялостна епилация с италианска топла кола маска. О, колко бях нервна, притеснена, засрамена, че ми предстои за първи път да се съблека пред непознати, които най-вероятно ще ми причиняват едночасова болка и реакциите ми от нея биха ги довели до смехотворен кардио арест.Прочетете още

Виктория Делевска

През месец септември 2022 г. реших да премина курс по козметика, тъй като усетих, че това е призванието ми – да помагам на хората в името на красотата. Както е казал Достоевски: “Красотата ще спаси света”.

И така в търсене на правилното обучение Учебен център “Пепе” ми беше препоръчан от дългогодишен козметик като място, на което ще бъда истински подготвена за професията, защото тя самата е учила там през 2009 годинаПрочетете още

Таня Моллова

Казвам се Надя Загорчева на 38 г., и съм в сферата на козметиката от 20г.
До 2017г. се занимавах само с базови процедури!
Докато в един момент, в мен се породи силно желание за развитие в професионален план! И така, в един от каталозите на Lidera Traiding, попаднах на статията на Йоана Вълчанова, собственик на Учебен Център и център за красота ПЕПЕ, която силно ме привлече! Взех решение, че това е точното място, където да надградя уменията си!

Прочетете още


 

Надя Загорчева

Посещавам салон Пепе в Пловдив от около 3 години и съм изключително доволна. Ходя главно на масажи на лице, които са много релаксиращи. Случайността ме заведе там, а индивидуалното отношение към нуждите на клиента ме накараха да остана. Обожавам да ходя на масаж там!Прочетете още

Елица Генова

С удоволствие искам да споделя прекрасните си впечатления от колектива на Център за красота и учебен център ПЕПЕ гр. Пловдив с управител г-жа Йоана Вълчанова.

Посещавам салона повече от 10 години. Винаги отивам там като при приятели. Зная, че ще получа компетентно, професионално решение на проблема, който имам в момента.Прочетете още

Надежда Лесева

Меню