Перманентен грим

Микропигментацията е въвеждането на микродози на специални оцветяващи състави в плитките слоеве на епидермиса до дълбочина около 0,3-0,5 mm.

Перманентния грим е предпочитана от клиентите процедура, защото им дава възможност да изглеждат перфектно 24 часа в денонощието. Перманентният грим или микропигментация е изкуство. Изисква се безупречност, художествен поглед, както и най-съвременна технология и голям талант! Ние сме възпитаници на Holger Hoffman от немската компания Goldeneye. Имаме дългогодишен опит в микропигментация и работим с утвърдения лидер в разработването на продукти Goldeneye.

Връзката ни с клиентите се основава на качество, отношение и приятелство!

Перманентния грим се отличава с непосредствени резултати като подчертава чертите на лицето. Предимно се изработват вежди, очна линия и усни (контур или запълнени). Резултатите имитират локално прилагания грим, а могат да бъдат и доста незабележими. В зависимост от дизайна, наситеността на цвета и количеството на използвания пигмент остава възможността да се моделира отново след известно време, когато модата, вкусовете или настроението ви се променят. След тази процедура резултатът се запазва повече от  3 години.

Искаш ли да знаеш, че си най-красивата?
Микропигментация - допълнителна информация
Искаш ли да знаеш, че си най-красивата?

1 Потребност – без риск за здравето. Перманентният грим е многообразно приложим, с отличен резултат.

2 Изряден външен вид по всяко време. Перманентният грим е много повече от практичен. Той много по-високо оценен.

3 Приветливост – Запазвате съвършен, поддържан вид, дори и в най-сюблимните интимни моменти, това е едно от най-ценните качества на тази процедура.

4 Подмладяване – Чрез перманентен грим може да се постигне оптично повдигане на клепачи, уголемяване и оформяне контур на устни и да се възпроизведе, така желания „лифтинг ефект”.

5 Гордост – от подчертаната естествената красота, от много по-доброто излъчване на лицето.

6 Времето,  най-ценния ни ресурс, осигурявате си повече от 15 минути дневно за доспиване. Изключително удобно за дами, които на всяка цена трябва да изглеждат перфектно.

7 Независимост – Остаряването НЕ е синоним на погрозняването. Ако зрението отслабва, ръцете треперят, то запазването на отличния външен вид е решено от добрия перманентен грим.

 

8 Социално признание – Увереността, че изглеждате перфектно по време на всякакви социални мероприятия, дава чувство на сигурност и спокойствие.

9 Подходящ при всякакви условия – Можете да се отпуснете на плажа, плувния басейн, сауната, парната баня и т.н. и да изглеждате перфектно.

10 Печелите, защото пестите ВРЕМЕ, пестите ПАРИ, за декоративна козметика, а резултатът трае дълго време, без допълнителни разходи за поддържане.

Сумата изглежда нищожна, разделена на месеците, през които изглеждате превъзходно, без да са необходими допълнителни грижи за поддръжащ грим

 

Излиза, че перманентният грим е една от най-евтините ЛУКС процедури!

Микропигментация - допълнителна информация
 • Вежди
 • Техника Ombré
 • косъм по косъм
 • Корекция на форма и цвят на вежди със стар микроблейдин
 • Очна линия
 • Микро-пигментация
 • техника опушен грим
 • очна линия с цвят
 • Устни
 • Трансформация на устни
 • Корекция на устни
 • Корекция на цвят и форма на устни
 • Техника акварел

Перманентен грим

Перманентният грим или микропигментация е изкуство. Изисква се безупречност, художествен поглед, както и най-съвременна технология и голям талант!

ПОПИТАЙ ЕКСПЕРТА СЕГА
ПОПИТАЙ ЕКСПЕРТА СЕГА

Меню