Пилинги

  • заглаждат повърхностни бръчки
  • подобряват еластичността на кожата
  • третиране на кожа при пушачи
  • третиране на кожа, предразположена към акне и свързаните с това белези
  • третиране на пигментации – мелазма, хлоазма, пост-възпалителна хиперпигментация
  • третиране на мазна/суха кожа, ихтиоза (много суха, лющеща се кожа), кератози (увеличение на роговия слой на кожата) и др.

Пилингите през лятото благоприятстват равномерния загар!

Нужни ли е да чакаме есента, за да се сдобием с по-млада и блестяща кожа? Заблуда е, че обновяващите пилинги за лице и тяло не могат да се правят и през лятото. ВАЖНО е да се доверим на опитен козметик с добра репутация, който да направи най-доброто за нашата кожа.

Много хора погрешно смятат, че когато излющват кожата си през лятото, ” свалят” и загара си. Напротив – пилигите през лятото благоприятстват равномерния загар, но не бива да се прави пилинг непосредствено след излагане на слънце.

Планувайте посещенията си за пилинг в център за красота ПЕПЕ! Пилингът ще облекчи кожата ни за по-бързото и естествено възстановяване, като премахне всички напластени в нея нечистотии и пигментации.

ПИЛИНГИ

Не забравяйте да се погрижите за кожата. поддържайте я мека и гладка. В салон ПЕПЕ имаме опит и подходящ пилинг за всяка кожа.

ПОПИТАЙ ЕКСПЕРТА СЕГА
ПОПИТАЙ ЕКСПЕРТА СЕГА

ТОП система за химичен пилинг – Simone Mahler

Ново поколение ексфолация на кожата за оптимален ефект с релакс!

Три пилинга в една терапия: салицилова, бадемова и гликолова киселина в приятно съчетани и поднесени без болка, боцкане и щипане, едно почистващо удоволствие.

BDR - beauty defect repair

Медицински пилинг – 10%, 20%, 30%,40% био-киселини за eксфолиране и лечение за плътна, мазна или склонна към акне кожа.

Ексфолира и лекува суха, дехидратирана, увредена от слънцето или пигментирана кожа. От 2007 година работим с немската компания и продължаваме да удовлетворяваме клиентите си с вълшебни резултати.

Специфична грижа за кожата

Не забравяйте да се погрижите за кожата. Поддържайте я мека и гладка. Предпазвайте я от слънцето, а в салон ПЕПЕ, изживяването и качеството са гарантирани

ИЗПРАТЕТЕ НИ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ
ИЗПРАТЕТЕ НИ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ

Меню