Радиочестота RF - термо повдигане

Сполучлив технологичен процес за стягане на кожата. Мекото загряване от RF причинява незабавно свиване на съществуващите колагенови влакна, които възстановяват обичайната си здрава структура. Топлината стимулира работата на фибробластите. Това са клетките, които синтезират нови колагенни и еластинови влакна за няколко седмици. Локалната топлина предизвиква хиперемия, която води до повишаване количеството вода и незабавна рехидратация на повърхностните слоеве на кожата. Радиовълните създават топлинно поле дълбоко под повърхността на кожата, което води до “свиващ ефект”, компресия + скъсяване на колагеновите влакна и повдигане и лифтинг. Производството на колаген, предизвикано от лечението, води до по-нататъшно, значително изглаждане на кожата през следващите няколко седмици.

Резултати:

  • значително затягане на кожата с дълготраен ефект
  • отпусната, висяща кожа
  • двойна брадичка
  • назолабиална гънка
  • повдигане на овала на лицето
Може ли радиочестота да се използва и за тяло?
Може ли радиочестота да се използва и за тяло?

Да, това е най-безопастния и ефективен научно изследван метод в борбата с целулита. Намалява целулита, прибира висящата кожа на корема, коленете.. Трябва да се отбележи, че не оставя следа, освен може би чувство на топлина за по-дълго време след процедурата. Благодарение на радиочестотата, нашите собствени клетки в кожата произвеждат колаген, еластин и хиалуронова киселина в големи количества и тогава самата кожа забогатява. И се подобрява процесът lypolisis в кожата. lypolisis е метаболитен път, чрез който липидните триглицериди се хидролизират в глицерол и три мастни киселини тоест на втечнява целулита. Лечението на целулита и склуптурирането на лицето и на тялото става чрез прегряване подкожните тъкани, което благоприятства създаването на колаген, еластин и хиалуронова киселина. Всички да знаем, 35 години, се забавя производството на колаген в организма и чрез RF ще стимулираме фибробластите отговорни за еластичността на кожата.

В крайна сметка, кожата е по-гладка, по-еластична и по-тонизирана. Резултатите ще се запазят и ще се подобряват месеци след това.

  • RF е за лечение на целулит и отпусната кожа.
  • RF е за профилактично и лечебно третиране на отпусната кожата и целулит.
  • RF резултатите са устойчиви.
  • RF ремоделиране – постепенно свиване и склуптуриране.
  • RF е безопасно лечение

Подходът на RF може да се комбинира с няколко други методи, използвани обикновено в медицината, като кавитация, лимфен дренаж, мезотерапия, детоксикация и други.

Радиочестота RF - термо повдигане

Подходът на RF може да се комбинира с няколко други методи, използвани обикновено в медицината, като кавитация, лимфен дренаж, мезотерапия, детоксикация и други.

ПОПИТАЙ ЕКСПЕРТА СЕГА
ПОПИТАЙ ЕКСПЕРТА СЕГА

Меню