Знаеш ли дали „Д`арсонвалът затваря порите?“ А дали подмладява?

Д`арсонвализацията е апликация, която се прилага най-често при процедурата почистване на лице!

Д`арсонвалът представлява високочестотната машина за лице. Той е устройство за козметична терапия, за доставяне на нежна и безопасна осцилираща (трептяща) оксиженираща мощност на електрически токове. Тези осцилиращи електрически токове са „високочестотни“. Те имат много предимства, включително повишено производство на колаген, насърчаване на лимфния дренаж, подобряване на кръвообращението, ексфолиране  мъртвите кожни клетки и др.

Комбинира се други терапии за лице, тъй като високочестотните трептения също могат да подобрят усвояването на продуктите за грижа за кожата, така клиентът се възползва двойно от кросоувър терапия.

Високочестотният Д`арсонвал работи с честота от 100 000 – 2500 000 цикъла/ Hz в секунда/.

Благодарение на ускорената скорост на трептене и високочестотния ток  произвежда топлина. Д`арсонвал работи с високочестотни стъклени електроди, които имат различни ергономични форми и размери за третиране на различни контури на лицето и тялото. Когато се приложи върху повърхността на кожата, този нежен електрически ток преминава през стъклените електроди, излъчвайки меко сияние и бръмчащ звук, който понякога се описва като терапевтично усещане за пукане. Лечебната електрическа енергия и кислород се трансформират в пречистващ кожата озон. Осцилиращите токове насърчават бърз кръвен поток в засегнатите области, лекувайки остаряла или увредена кожа. Финият затоплящ ефект върху тъканите води до стегната и тонизирана кожа.

Високочестотният ток помага при лечение на медицински състояния на кожата, включително акне и кожни лезии. Освен това възстановява отпуснатата кожа и подпухналите очи. С множество предимства може да се използва ефективно върху цялото тяло.

Каква е разликата между оранжевите и виолетовите електроди?

Електродите за д`арсонвал са от закаленото стъкло, когато е напълнен с аргон, електродът е виолетов, когато е пълен с неонов газ е оранжев.

Оранжевите електроди правят чудеса със стареещата кожа, коса и скалп. Виолетовите електроди са отлични за лечение на акне и други свързани кожни заболявания. Високочестотните трептения генерират обогатени кислородни молекули, които осигуряват топлинно затопляне на тъканите. Това лечение е чудесна антибактериална терапия за подлежащите кръвоносни съдове за извличане и елиминиране на токсините.

Да обобщим въздействието на апликация с Д`арсонвализация

Детоксикира кожата, освобождава я от токсини и вредни бактерии.

Подобрява кръвообращението Д`арсонвализацията насърчава здравата кръв циркулира в зоната на  работа. Затова този метод е отличен и за третиране на тъмни кръгове и оток под очите.

Намалява признаците на стареене

Токовете на Д`арсонвал намаляват бръчките, омекотяват фините линии и подобряват отпуснатата кожа.

Кислородната сила на високочестотните трептения на Д`арсонвал е отлична за третиране на кожни несъвършенства, ръбци, белези от акне, възпалени пори, самото акне, херпес и белези от херпес….

Подпомага цялостното здраве на кожата

 Когато се приложи върху повърхността на кожата, този нежен електрически ток преминава през стъклените електроди, излъчвайки меко сияние и бръмчащ звук.

Тази лечебна електрическа енергия и кислород се трансформират в пречистващ озон.

Тези токове насърчават бърз кръвен поток в засегнатите области, лекувайки остаряла или увредена кожа. Финият затоплящ ефект върху тъканите води до стегната и тонизирана кожа. Високочестотният ток помага при лечение на медицински състояния на кожата, включително акне и кожни лезии. Освен това възстановява отпуснатата кожа и подпухналите очи. С множество предимства е метода на  Д`арсонвалицация. Може да се използва ефективно върху цялото тяло, дори някои лектори споменават за въздействие върху целулит.

В козметичен център ПЕПЕ прилагаме Д`арсонвал за :

  • Детоксикиране на кожа, при пушачи, след боледуване или след безсънна нощ
  • Подмладяване на вяла кожа измъчена, увредена кожа
  • Заглаждане на фини линии и бръчици
  • Заличаване на тъмни кръгове и оток под очите
  • Заглаждане на релефна кожа, белези и от акне и др.
  • Лечение на акнеична кожа

При възникнали въпроси не му мислете много попитайте!

Това е много достъпен вариант за козметична помощ, когато се използва правилно и нежно към кожата.

Може би ще харесате също!
Меню