ФИЛЪРИ

С напредване на възрастта, още на 25-годишна възраст се появяват ипървите признаци на стареене изразени в видими мимически линии, намаляване хидратацията и загуба на еластичност на кожата.

Казват, че на 40 започва истинския живот, което вярваме, че самата истина, но на тази възраст кожата изтънява значително, асинтезът на колаген и еластин се забавя. В резултат на тези процеси намаляват здравина на кожата и нейната еластичност.

Намесата наФилърите е лесно и бързорешение за проблеми, като бръчки и гънки на лицето, бръчки на челото, бръчки около устата и т.н.

С филърите лесно се компенсира намаления обем, нуждата от естетично подчертаване на лицевите участъци или от цялостна хидратация на кожата, за дълготрайно запазване на нейния свеж и сияен вид.

ФИЛЪРИ

С филърите лесно се компенсира намаления обем, нуждата от естетично подчертаване на лицевите участъци или от цялостна хидратация на кожата, за дълготрайно запазване на нейния свеж и сияен вид.

ПОПИТАЙ ЕКСПЕРТА СЕГА
ПОПИТАЙ ЕКСПЕРТА СЕГА

Hyaluron PEN | Нова тенденция за обем на устни. Струва ли си да я пропуснете?

Нова тенденция за обем на устни. Струва ли си да я пропуснете?

Гледаме в захлас изящния вид на знаменитости, които превърнаха големите закръглени устни в мода.

Има добре познати методи за уголемяване на устните, но ако се страхувате от игли, ние искаме да ви представим, изключително ефективния безиглен метод за уголемяване на устните Hyaluron PEN

По-обемните устни или попълването на бръчките около устните са козметична процедура на ръба с медицината и оказват много по-голямо влияние върху външния вид и самочувствието, отколкото носенето на бляскаво червило за една нощ, затова от салон за красота ПЕПЕ, ви съветваме да направете консултация с нас преди да вземете това важно и дългосрочно решение.

Hyaluron PEN е новост в бюти сектора, но от десетилетия  се използва за поставяне на инсулин в кожата.  Научни изследвания и проби, за изстрелване на хиалоронова киселина в устните или назолабиалните бръчки с това устройство без нужда от игла доказаха, че работи и дава отлични резултати

  

КАК РАБОТИ Hyaluron PEN?
КАК РАБОТИ Hyaluron PEN?

Налягането от писалката е достатъчно силно, за да впръска течната смес в кожата. Тъй като процедурата е неинвазивна, няма обождане, рисковете също се очаква да бъдат по-малки.

Течността, използвана в Hyaluron PEN, е хиалуронова киселина, която хората произвеждат естествено. Хиалуроновата киселина, произвеждана от човешкото тяло, има доста кратък живот около 3-5 дни, но хиалуроновата киселина,  която въвеждаме в дермиса, може да продължи 4-6 месеца.

Рискове за получаване на алергична реакция липсват, защото я имаме в организма си. С възрастта хиалуроновата киселина има проблеми със свързването с водата, като по този начин устните, челото и лицето не изглеждат вече младежки.

Въпреки че хиалуроновата писалка е сравнително нов начин за биоревитализация на цялото лице, назолабиални гънки и устни то той е безопасен.

Меню