– Искате да се почувствате по-млади с прекрасна кожа?

Можете да осъществите това с нашите услуги за фотоподмладяване!

Препоръчаме да направите няколко професионално подбрани сесии фотоподмладяване за елиминиране на пигментации, капиляри, бръчки.  Ние знаем колко неприятни могат да бъдат пигментациите и капилярите, колко подтискащи са бръчките, затова предлагаме ефективни процедури, които да решат тези проблеми.

Съберете смелост  и можете да се появите без фон дьо тен, без да се притеснявате от тъмните петна и капилярите.

Изберете фотоподмладяване и процедури за поддържане на резултатите!

– Колкото по-млади изглеждате, толкова по-уверени се чувствате! Доверете се на експерт козметик за провеждане на процедури фотоподмладяване и ще започнете да се чувствате и да изглеждате по-млади до напредналата си възраст!

Проверете нашата терапия за подмладяване!

Влезте в контрол над ситните бръчици, тъмните петна, релефа и цвета на кожата, които могат да променят външния ви вид и да влошат настроението ви.

– Вече няма нужда да прикривате кожните си проблеми с грим, нашите услуги за фотоподмладяване и процедури при капилярно разширяване, белези от акне и акне могат да ви помогнат да се почувствате свободни и да позволите на кожата си да диша.

Приблизително през 1993 година се появяват първите устройства IPL- интензивна пулсираща светлина. Технологията  на IPL методът  е сложен биотехнологичен процес. Излъчваната светлина от апликаторът се преобразува в топлина вътре в кожата. Тази топлина се използва за естественото стимулиране на производството на колаген за да я подмлади почти незабавно. Фотоподмладяването е неинвазивна козметична процедура, която използва технология с интензивна импулсна светлина (IPL) за подобряване на външния вид на кожата. Може да се използва за лечение на различни кожни проблеми, акне, купероза, пигментация включително фини линии, бръчки, увреждане от слънцето и белези от акне. Процедурата въздейства чрез доставяне на светлинна енергия в кожата, която е насочена и разгражда пигментното петно. Методът работи чрез доставяне на интензивни импулси от светлинна енергия към кожата. Светлината се абсорбира от целевите зони, като тъмни петна, червени зони и фини линии. Енергията създава топлина в кожата, която стимулира производството на колаген и насърчава клетъчното подмладяване. Грижата за кожата чрез фотоподмладяване, акне лечение, пигментация и червени бузи води до по-гладка, чиста и по-млада кожа.

Методът фотоподмладяване е модерна куик терапия за заети дами, бързо и ефективно заличава често срещани кожни проблеми повехнала, сивееща от преумора кожа, пресушена от слънцето с фини линии и бръчици.

Фотоподмладяването може да се използва върху всяка част от тялото, но най-често се използва върху лицето, шията, деколтето, ръцете и гръб при акне. Процедурата е безболезнена. Повечето хора усещат само леко усещане за топлина върху кожата си по време на лечението. След процедурата кожата може да е леко зачервена, но това обикновено отшумява в рамките на няколко часа. Повечето хора виждат подобрения в кожата си само след една или две процедури. Необходими са няколко сесии за постигане на оптимални резултати.

Фотоподмладяването е безопасен и ефективен начин за подобряване на външния вид на кожата ви без операция. Ако се интересувате от подмладяване на лицето с фотоподмладяване, потърсете лицензиран AW3® опитен специалист – козметик за  консултация за да видите дали е подходящо за вас.

 

След навършване на приблизително 25 години започват да настъпват естетични промени на несъвършенството по кожата като бръчки, неправилна пигментация отпусната кожа и други. Теноманията в последните години е допълнение, което ускорява процеса на стареене. Фотоподмладяването е комплексно въздействие на процедура при която ефектът е бърз безболезнен и ефективно отстраняване на видимите несъвършенства по кожата пигментация петна капиляри в едни бръчки като най-често като най-важното е стимулирането на производство на колаген предимствата при тази процедура при другите е че загряването на кожата е в дълбочина достигане до фибробластите клетките които отговарят за производството на колагена в нашата кожа събужда ги и ги стимулира а кожата започва подмладяването си отвътре както в както е при младата кожа този метод е незабавен и неагресивен А това не нарушава ежедневието на клиента след пореден курс от един до три месеца кожата е видимо плътна здрава благодарение на образувания нов колаген лицето е по-стегнато фините бръчци са намалени или дори изчезнали завинаги не зависи порите са се свили тенът на кожата е равномерен петната са намалени а някой дори изчезнали капилярите са се свивали тази процедура изисква време понеже процесите на създаване на новия колаген се задействат и протичат до няколко месеца след процедурата посещението е през две-три седмици необходимо процедури за 5-6 това е постоянна поддръжка като поддръжката на мускулатурата за фигурата Важно е веднъж годишно да се прави курс за да се продължи образуването На колаген и да се запазят резултатите заключения както почти при всяка терапия и тук има противопоказания при които не трябва да се използва тази процедура, за тях ще ви консултира специалистът козметик. След процедура в първата седмица се избягват басейни спа процедури с топлина, дълбоки химични пилинги, излагане на слънце поне 14 дни след процедурата. Задължително е ползването на spf!

Надя Загорчева – козметик                                                                                 

гр. Раковски

С III СПК Организация и технология                                           

на козметичната дейност

 

Меню