Запечатай летния Рай със своята красота

Участвай в нашия козметичен фото конкурс!

Заснет летен Рай с ЦЕНТЪР ЗА КРАСОТА И УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ПЕПЕ и спечели невероятни награди и естетическо блаженство.

Покажи своето уникално излъчване и разкрий своята незабравима красота, която само летните емоции могат да вдъхновят. Впечатляващи моменти безупречен стил и най-важните козметични продукти – всичко това да ни отведе  в красивия летен Рай.

Не изпускай възможността да се превърнеш в кралица на летния сезон и да спечелиш неповторими ценности от ЦЕНТЪР ЗА КРАСОТА И УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ПЕПЕ. Присъедини се към нас сега и запиши своята истинска красота в историята на летния Рай!

Спечете безупречна кожа с нашите награди:

I – ва награда  

Изиграйте шанса за пакет фототерапия срещу бръчки, акне, капиляри и петна!(според типа кожа)

Подмладете кожата си с AW3® Отключете сияен и младежки тен.

Влезте в свят на трансформация на кожата с фото-решения за подмладяване на кожата, лечение на капиляри, петна, акне със английската светлинна система AW3®. Използвайки силата на напредналата технология, с нашите иновативни процедури предлагаме безопасен, ефективен и неинвазивен начин за въздействие върху кожата ви. Насладете се на сияен и младежки тен, ние се насочваме към редица проблеми, включително увреждане от слънцето, неравномерен тен на кожата, фини бръчици, черни точки и др. Прегърнете бъдещето на грижата за кожата и отключете истинския потенциал на кожата си с AW3®. решенията за красива кожата.

Пакетната награда включва 3 посещения през 2 седмици. Програма ще бъде избрана след дерматологичен SMART анализ с нашият апарат с изкуствен интелект. Получавате серия за сезонна грижа според вашия тип кожа.

II– награда необикновеният масаж на лице само в ПЕПЕ

Всеки ден лицето страда от агресии, дължащи се на околната среда и естествения процес на стареене.                                                  Как кожата да запази своята еластичност, стегнатост и блясък?

Ние  Ви подаряваме забележителния масаж на лице подкрепен от ефективна висококачествена козметика за вашия тип кожа на втората най-добра снимка „Запечатай летния Рай със своята красота““

Доказано е, че след масаж увеличава количеството ендорфина и серотонин “хормона на щастието”. Начинът им на въздействие е подобно на опиатите. С други думи, тези съединения намаляват напрежението и влияят на емоционалното състояние. Това допринася за емоционалната стабилност и подобрява настроението..

III – награда пакет козметична грижа за домашна употреба.

Днес не можем да живеем без козметични средства.
Представяте ли си да си миете зъбите само с вода, без продукт?
Не нали?! Така е и с кожата. Козметиката за лицето е важна за здравето на кожата.
Вашата награда е специален cosmetic travel kit за хидратация на френската
компания Simone Mahler 

Наградите ще се връчат на годишното бюти парти в център ПЕПЕ

Журито е екип ПЕПЕ и курсистите на учебния център, фризьори козметици маникюристи. Председател на журито е професионален фотограф Ваня Вълчанова

Критерии:

 

– красота

– качество

– креативност

– козметика

– казус

– калейдоскоп

 

 

Инструкции  за участие:

Харесайте страницата ни  във фейсбук

„ЦЕНТЪР ЗА КРАСОТА И УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ПЕПЕ“

Качете в профила си избраната от вас една лятна снимка, която ви създава настроение, така ще го предадете и на нас.

Отбележете ни, така вие веднага участвате в конкурса.

Можете да споделите с приятели! В конкурса могат да участват всички приятели на козметиката, клиенти на салона, всички любители на красотата.

Краен срок е за изпращане на снимки 25.09.2023 г.

Обявяване на печелившите на 27 септември в 19.00 часа във фейсбук

Награждаване на бюти парти ПЕПЕ на 29 септември от 19.00 часа

За да получите наградите е важно да присъствате на събитието лично, за да направим дерматологичен SMART анализ на живо и да създадем график на посещенията, III награда да си получи cosmetic travel kit

Адрес:

Пловдив ул. Драган Цанков 34а

Тел.: +359878746463 +359878509559

 

 

Меню