Body wrapping | Крио био вулкан

Какво е увиване на тялото и защо е толкова ефективно за загуба на тегло?

Разбира се, най-важното в намаляването на теглото е правилното хранене и активния двигателен начин на живот. За съжаление, не всички имаме възможност да тренираме през ден, да се храним здравословно и да сме винаги във форма в този забързан свят. Липсата на спорт и хранителните добавки, консервантите, засилена консумация на захар и мазнини, алкохола,  естественото стареене водят до целулит.

80% от жените, а вече и част от мъжете имат този проблем, който изобщо не е за подценяване. С времето целулитът от козметичен дефект, на пръв поглед, се превръща и в здравословен. Започват да се образуват твърди подутини в засегнатите зони, рязко се влошава кръвооросяването и спомагат трупането на токсини в кожата.

Освен със спорт и правилно хранене, доказано силен ефект срещу целулита дават специфичната терапия за тяло – Body wrapping.
Процедурата се състои в прилагане на специална смес към тялото и опаковането му с фолио. Това създава парников ефект. Кръвообращението се подобрява, мастните жлези активно работят, освобождавайки тялото от шлаки и „топящи“ се мастни отлагания.

Обвививането премахва подпухналостта, отока и помага за разнасянето на целулита. Още след първите сесии обема започва да се топи. Body wrapping намаля обиколките с  3-7см в кръста и бедрата.

Това е специфична процедура изпълнявана в център Пепе и подсилвана с продукти у дома. Опитните експерти, ще ви помогнат да изберете оптималния Body wrapping, базиран на физиологичните ви характеристики. Прилаганите процедури могат да са топли или студени, билкови или морски.

  • Body wrapping с водорасли. В кафявите водорасли съдържа огромно количество полезни микроелементи за кожата, които помагат да се справят с излишни килограми.
  • Body wrapping с глина. Тя отдавна се използва в козметологията. Овлажнява кожата, премахва зъдържаната течност в тъканите заедно с токсините. Подобрява обмяната на веществата.
  • Body wrapping с мед. Тази процедура не само елиминира целулита, но и укрепва имунната система.
  • Body wrapping с шоколад. Един от най-сладките методи. Вещества в какаото, подобряват кръвообращението и намаляват телесните мазнини, а приятният аромат подобрява настроението. Този метод използваме от години, защото е успешен и приятен.

Основната цел на Body wrapping е да се намали обиколките и да заглади релефа на „портокаловата кожа“. Методът Body wrapping прави кожата гладка и еластична и елиминира възпалителните елементи. А бонус е, че стриите по тялото са по-малко видими.

Студеният Body wrapping помага при разширени вени, добра фигура и добро настроение.

Ефективен Body wrapping и приятна атмосфера ви очакват в нашия салон за красота!

Обвиване на тяло за борба с целулита и наднорменото тегло

Ефективен Body wrapping и приятна атмосфера ви очакват в нашия салон за красота!