СВЕТЛИНА ЗА КРАСОТА

Какво влияние оказва всеки цвят в LED?

Червената LED светлина е известна с ускоряването синтеза на колаген и подобряването на клетъчното възстановяване. Това е и оригиналната терапия използвана от НАСА. Енергията от червена светлина стимулира митохондриите (енергийните генератори) в клетките, така че те функционират оптимално, стимулирайки производството на колаген и еластин и на свой ред забавящи признаците на преждевременно стареене и увреждане на кожата от околната среда.

Оранжевата LED светлина има успокояващо въздействие върху розацеята. Регенерира, стимулира и активира, улеснява детоксикацията. Укрепва имунната система. Затова е идеална при умора, при пушачи, нечиста кожа или след заболяване.

Зелената LED светлина се използва за изравняване на тена. Тази конкретна дължина на вълната е насочена към меланоцитите, превенция за пигментации. Има балансиращо и хармонизиращо въздействие.

Синята LED светлина има свойства да успокои зачервяване и заздрави раните. Идеална за нечиста, възпалена и раздразнена кожа. Научно доказано е, че убива бактериите на P.acnes на повърхността на кожата.

СВЕТЛИНА ЗА КРАСОТА

ED (light emitting diode) терапия. Работи чрез излъчване на инфрачервена светлина в различни дължини на вълните, които имат различни ползи за кожата. LED терапията изпраща светлинни вълни дълбоко в кожата, за да предизвика естествени вътреклетъчни реакции. В зависимост от светлината, кожата реагира различно.

ПОПИТАЙ ЕКСПЕРТА СЕГА
ПОПИТАЙ ЕКСПЕРТА СЕГА

Меню