Анна Парпарова

Казвам се Анна Парпарова счетоводител съм на 59 години.

На козметик ходя от много млада 20 годишна, защото красотата на чистата и блестяща кожа с озаряваща усмивка на лицето стопля сърцето на всеки срещу теб!

Масажът е моята младост и зареждане с енергия. Ходя на козметик за масаж на лицето при Йоана още от времето на нейното обучение! Правя си масаж на лицето минимум един път месечно, но най-често два пъти или три пъти в месеца и така от 1991 година Wow! 33 -та година все в салон ПЕПЕ. Аз съм любознателна и съм ходила и в други салони. Тогава, когато съм извън града, когато съм на почивка, или защото някоя приятелка ми е прехвалила салон и козметик, който е новооткрит или ходят известни личности. Аз много бързо си записвам час, но всеки път съм меко казано разочарована! В център Пепе работят със знания, целия екип е много знаещ и можещ имат умения, които са и за красотата и за душата!

Аз често им пиша като прочета нещо в инстаграм или другаде в интернет:

„Това какво е, става ли за мен? И т.н.“

Много са компетентни, правят ме много щастлива, чувствам кожата си лека, а себе си красива, защото клиентите им не вярват на годините ми J

Много е готино да ти кажат:

„- Ама вие имате филъри и ботокс нали?“ А аз си знам, че нямам, хиалуронов филър имам само в устните. Всичко друго е в салон ПЕПЕ. Взела съм си годишна програма. Чсовете ми са по график (който често обърквам) направен от специалист-козметик в ПЕПЕ! Процедурите ми са BDR- микронийдлинг, Noon пилинги от Израел, биоревитализация и мезотерапия с BioRePeel, фотоподмладяване и МАСАЖ на лицето най-вече. Всичко, всичко питам и искам за поддържане на кожата ми млада! И имам смисъл, доволна съм! Благодарение на старанието на тим ПЕПЕ!

И аз не мога да спра да ходя в този салон!

Последно ми правиха смарт анализ на кожата. Моята е по-млада от биологичната ми възраст!

Препоръчвам център за красота и учебен център ПЕПЕ с две ръце❤

Анна Парпарова

elpi_consult@abv.bg

 

 

 

 

ОЩЕ ОТЗИВИ