Екатерина Сарафова

След дълго обмисляне дали да бъде или да не бъде, тъй като имах вече утвърдена професия в медицинското поприще, реших да се запиша на курс по козметика. Голяма роля в избора ми имаше моята дъщеря, която вече работеше като маникюрист, гледах я отстрани и си мислех, какво пък – нека опитаме със салон за красота! Доста време преглеждах сайтове в интернет, наблюдавах  работещи козметички – какви са работните им места, начина им на работа. Търсих мнения на колеги, завършили курсове за козметици и на такива, предлагащи козметична апаратура. Така реших да се запиша на курса, стратиращ септември 2022г. в Център за красота и Учебен център “Пепе”.

Всеки ден посещавах заедно с пет други момичета учебната зала в Центъра, където провеждахме теоретични и практични занятия. Всякакви въпроси възникваха и на всеки един се отговаряше изчерпателно. Практиката също беше на нужното ниво, екипът ни обръщаше внимание на всеки детайл, така че да сме уверени в това, което правим.

Очакванията ми от курса бяха надхвърлени – получих нужните знания, умения за работа, увереността в това, което върша и желание час по-скоро да започна да практикувам.

Два месеца след завършване на курса по козметика, вече имам собствен салон за красота, където работя с удоволствие. Всеки изминал ден се убеждавам, че съм взела правилното решение да се развивам и усъвършенствувам в сферата на козметиката и красотата, както и правилния учебен център.

Основна роля да тръгна по този път, изигра Йоана Вълчанова – дългогодишен козметик и собственик на Център за красота и Учебен център “Пепе”

Нейните способности са много: умение да прави теоретичните часове интересни и увлекателни, наблягането на точно това, което е най-нужно в практиката, усвояване на знанията под формата на игри, разговори с всяка от нас, изслушване на проблемите ни и даване на насоки, как да ги преодолеем и най-вече как да бъдем успешни след завършване на курса ; отдаденост на професията, непрекъснат стремеж към нови знания и усъвършенствуване, оптимизъм и поддържане на приятелски отношения с нас и след завършването ни.

Бих искала да кажа едно огромно Благодаря на Йоана и нейния екип за професионализма и желанието им да предадат знанията си на нови колеги, които да станат също успешни в бизнеса си.

Екатерина Сарафова – 58г. , магистър-фармацевт и козметик,

съсобственик на Салон за красота “Деа” Пловдив

бул. „Цар Борис III обединител“ №138

ОЩЕ ОТЗИВИ