Елица Симетчиева

Казвам се Елица Симитчиева от гр. Самоков. С Йоана Вълчанова се запознахме в далечната 2003 г., на дермато – козметична конференция в Боровец. Нямах си представа, че запознанството ни ще бележи години съвместна работа и професионално израстване. Йоана е човекът ядро, който показа на всички ни, че въпреки конкуренцията ние можем да се срещаме, да се учим едни от други и да надграждаме.

Моето обучение в център за професионално обучение “Пепе” бе през 2017 г. за III-та професионална квалификационна степен. Малко са думите, с които мога да опиша-професионализъм, коректност, но всъщност обучението не спира дотук, всеки ден ние се учим.

Курсът по козметика, е един от най-изчерпателните в България. Ако искате да научите и да бъдете готови да работите – това е вашето място и моето, нашето. Казвам нашето, защото една от ценностите която Йоана проповядва е семейството като цялост. Е, Вълчанова успя да направи и от нас семейство, да ни приюти в уютния си център за красота и да го превърне в наш дом. Изключително съм щастлива, че мога след толкова години да бъда и преподавател. Благодарна съм, за всеки един урок, среща, които ми помагат да развивам и свой бизнес в малък град, като Самоков, вече 15 години. Продължаваме, има какво още да учим, да практикуваме, да ставаме все по-добри и успешни!

ОЩЕ ОТЗИВИ