Илинка Пирянкова

Съвсем случайно преди повече от 10 години чух за чудесата с фотоепилация, които правят в център за красота  ПЕПЕ. Реших да се свържа с козметичката в салона Йоана и да посетя салона. Направих първата си фотоепилация на брадичка и  мустак. Обяснено ми беше подробно, какво ще се случи след това и, какво още трябва преди процедурата, че трябва да направя няколко такива процедури всеки месец, за да имам ефект. На следващият месец направих и мишници.

Е може да не вярвате, но за мен беше чудо. Дърпането всяка сутрин с пинсета вече го нямаше. След третата процедура ефекта беше повече от удовлетворителен. Продължих да включвам и други части от тялото си за обезкосмяване чрез фотоепилация – крака, ръце, триъгълник и така докато обхванах по голямата част от тялото. На последните изброени имам само по една или две процедури, но бръсначката или колата маска отпаднаха от моето ежедневие. Сега с удоволствие отивам на плаж без да се притеснявам, че ще съм цялата в косми. Винаги съм я благославяла Йоанка за тази услуга. Сега еднократно в годината правя поддържаща фотоепилация само на зоните на лицето, защото от тази процедура и кожата на лицето ми става много по-хубава.

Моят съвет е да не губите време и нерви, а да посетите салон Пепе и да се отървете завинаги от кошмарните косми по лице и тяло. В този салон те карат да се чувстваш повече ЖЕНА, което е чудесно.
Ако искате да споделя подробно може да ми пишете на имейл ilinka_63@abv.bg

ОЩЕ ОТЗИВИ