Йорданка Даянова

Започнах да посещавам салона от любопитство, породено след наша семейна ваканция преди 3 години на остров Тасос, тогава с чаша винце на плажа, (и зачервени бузи от проблем, с който се борих с години…без да има ефект) ти тогава ми каза “Ела да пробваш, нищо ни губим”….И така вече 3 години. След направеният преглед и преценка за състоянието ми, започнахме лечение на куперозна кожа, чрез фототерапия и заедно с препоръчаните продукти, които използвам редовно, има видим ефект, който се наблюдава не само в отшумяване на проблема, но и в свежата и видимо променена кожа.

Това не е само моя констатация, тя е породена и от мнението на мои близки и познати, които вече намират разлика от преди “ПЕПЕ” и след процедурите.
Това, което ме мотивира да посещавам редовно ЦЕНТЪР ЗА КРАСОТА “ПЕПЕ” е не само удовлетворението от визията на кожата ми, качеството на използваните продукти и прилаганите бюти програми, но и от професионализма и желанието за надграждане в търсене на решение на проблем за всеки, уютната атмосфера която те обгръща с влизането в салона и спокойствието с което си зареден, след всяко посещение.
Благодаря от сърце на теб и на екипа ти за всичко, което правите за мен!

ОЩЕ ОТЗИВИ