Мария Стоянова

Посещавам салон “Пепе” вече близо 4 години. Запознах се със собственичката на салона – Йоана по време на едно прекрасно пътуване в чужбина. Реших да посетя салона и да се запозная с процедурите, които предлага, защото до този момент не бях полагала някакви специални грижи за кожата на лицето си, а вече навлизах във възраст, в която всяка уважаваща себе си дама би трябвало да отделя нужното внимание – началото на 40 – те.

При първото ми посещение заедно с Йоана изготвихме програмата, която да следваме, за да постигнем най-добри резултати. Използвам предимно процедурите за лице на марките “Simone Mahler” – Франция и “Noon aesthetics” – Израел. Резултатите напълно отговарят на очакванията, които имах. Вече чуствам кожата си много по-хидратирана и свежа. Понякога и само след един релаксиращ масаж на лице, се чувствам като нов човек!!! А с бюти програмите на “Пепе”, закупувайки даден пакет процедури, дори успявам и да спестявам! И не на последно място – точно изписаната домашна грижа, с която успявам да поддържам лицето си във вида, в който искам да бъде!Благодаря Ви, “Пепе”, за специалната грижа и личното отношение!

Продължавайте да бъдете все така иновативни и постоянни в целите, които сте си поставили, а именно – да предоставяте най-добрите услуги на Вашите клиенти, според индивидуалните нужди на всеки един!

ОЩЕ ОТЗИВИ