Надежда Лесева

С удоволствие искам да споделя прекрасните си впечатления от колектива на Център за красота и учебен център ПЕПЕ гр. Пловдив с управител г-жа Йоана Вълчанова.

Посещавам салона повече от 10 години. Винаги отивам там като при приятели. Зная, че ще получа компетентно, професионално решение на проблема, който имам в момента.

За този дълъг период съм ползвала много от услугите на салона. Напоследък с оглед на моята възраст/58 г. и 8 м./, използвам предимно процедурите за лице с френска козметика. Масаж Simone Mahler е невероятен.На 15.01.2023 г. бях поканена на Beauty Party, организирано от центъра. Атмосферата беше прекрасна с дегустация на специална селекция италиански вина в присъствието на г-жа Десислава Костадинова. Приятното беше съчетано с полезното. Получих моята програма “Нирвана 3 х 3” с продукти Simone Mahler Noon. След всяка процедура кожата ми става много еластична, млада, сияйна.

Каква беше изненадата ми когато на организираната томбола спечелих парфюма вода, Simone Mahler,Paris, формулата на която не е променяна от 1946 г.

Чувството е невероятно!

Много важна е и домашната грижа. В къщи ползвам професионална козметика RrofiDerm, следвайки стъпките на Йоана. Връщам се тук с удоволствие, защото се чувствам специална под грижите на тези млади, усмихнати хора, хора професионалисти!

ОЩЕ ОТЗИВИ