Наталия Пейкова

Казвам се Наталия Пейкова. Козметик и преподавател в център за красота и учебен център Пепе.

Моят път в тази прекрасна професия започна юни 2017 година.

Аз съм с медицинско образование и практикувах професията си. Реших, че искам нещо друго и ново, исках да се развивам в сферата на красота. В ранна възраст съм била модел и да създавам красотата ме привличаше. Направих дълго търсене и проучвания. Разговарях с близки, приятели и познати, докато взема решение да се запиша в център за професионално обучение „Пепе“. Докато учих разбрах, че изборът ми е правилен.

Това е моята професия!!!

Професията козметик ме вдъхновява и искам да я упражнявам!

След като завърших обучението си животът ми преподнесе изненада и се наложи да замина в друга държава. Четири месеца по-късно ми се обади моят преподавател Йоана Вълчанова и ми предложи да се върна и да започна работа в център за красота Пепе. Без да мисля много събрах багажа и се върнах в България, в Пловдив за да съм  козметик в център за красота Пепе. С лекота започнах работа защото курса беше интересен и изчерпателен научих много неща и ми беше лесно да ги използвам в работата си.

Отдадох се изцяло на прекрасната професия.

През 2019 година в център за професионално обучение „Пепе“ записах и надграждащо обучение за III квалификационна степен “Организация и технология на козметичната дейност”.

Работих и учих едновременно при плътна заетост.

И успях!

Днес работя като козметик и преподавател по козметика!

Обичам тази красива професия!

Много съм благодарна на Йоана Вълчанова моя преподавател, колега, а и след толкова години заедно мога да кажа и приятел. Благодаря, че си била до мен винаги, мисля че е безценно когато преподавател ти става приятел!

ОЩЕ ОТЗИВИ