Нели Дурчева

Скъпи приятели, искам да ви разкажа за моето обучение в Център за красота и учебен център ПЕПЕ. За мен това не бяха просто курсове, а моето приключение изпълнено с много емоции радост и безброй щастливи мигове в учебения център.

Преди 2 години в УЦ – ПЕПЕ завърших курс по грим. Миналата година се записах на курс по Козметика. В началото на тази година успешно се дипломирах. За този престижен салон и УЦ – ПЕПЕ научих от сестра ми, тя ми сподели, че тук обучението, както и качеството на услугите са на много високо ниво.

Така аз се оставих в ръцете на тази българска Богиня на красота  Йоана Вълчанова – моята прекрасна обучаваща. Така си я наричам, защото  тя те посреща като приятел, обгрижва те и ефекта от нейната  всеотдайна работа е поразителен. Работи с хъс  и като обучаваща е всеотдайна, иновативна  и винаги ни дава и полезни съвети и случки от нейната практика за да сме подготвени максимално добре. Имаше баланс между лекциите и практическите упражнения,  като мисля,че практиката имаше превес,което много ме удовлетворяваше. Много съм щастлива, че Йоанка запали в мен тази любов към козметиката.

Така аз открих себе си и работата, която ми носи удоволствие и удовлетворение!

От курса получих повече знания, отколкото очаквах.

За доброто обучение говорят резултатите постигнати след дипломирането ни.

Групата ни се състоеше от 5 момичета. И сега 5 от 5 работим като козметице. Две от пет сме със собствени козметични студиа.

В  момента съм щастлива, че работя работата, която обичам  в собственият ми салон в гр. Панагюрище!

Сърдечно БЛАГОДАРЯ на Директора на Център за красота и учебен център ПЕПЕ,  Gold MASTER  по козметика, и носител на Европейски паспорт на козметика   Йоана Вълчанова и нейният страхотен екип от професионалисти,за всеотдайния труд и приятелските отношения, които поддържаме и до днес!

Скъпи приятели, аз успях, ако искате и Вие да успеете се запишете на обучение  в Център за красота и учебен център ПЕПЕ, препоръчвам с две ръце!!!

Бъдете здрави и УСПЕШНИ!

Недялка Дурчева – 45г.

ОЩЕ ОТЗИВИ