Силвия Алексиева

Посещавам ЦЕНТЪР ЗА КРАСОТА ПЕПЕ от самото му отваряне. Преди това бях клиентка на Йоана, собственичката на салона. През годините, в които по стечение на обстоятелствата не живеех в България ми се наложи да ползвам услугите на други козметички, но никога не попаднах на професионалист от нейната класа. Не бих започнала да посещавам, който и да е било друг салон вече.

Имам пълно доверие на всички, които работят там и се осланям на тяхното мнение и съвети както за процедурите, които да си направя в салона, така и за домашната грижа, която всеки от нас трябва да полага за кожата си.Кожата ми е проблемна, когато имам повече работа и напрежение. Тогава задължително отивам на козметик, като всеки път си мисля:
– „Сега дали ще ме боли, ако кажат почистване със стискане..“
За моя радост те винаги имат поне две предложения различни от обикновеното „стискане“, които са съобразени и с моя бюджет.
След всяко посещение си тръгвам, не само със сияйна кожа, но и с изключително добро настроение! Чувствам кожата си чиста и някак олеква ми! А когато правя и процедура за тяло не ми се тръгва съвсем от салона, защото освен професионалната грижа има и атмосфера и приятелско отношение. През годините съм използвала много процедури в пакет, така ползвам бонуси. Не мога да ги изброя всичките, но това, което мога да кажа със сигурност е , че резултата винаги е бил впечатляващ и не само е оправдавал очакванията ми, но дори ги е надминавал.
Благодаря Ви център ПЕПЕ, очаквайте ме за лятната серия лазерна липолиза за корем!

ОЩЕ ОТЗИВИ