Таня Молова

През месец септември 2022 г. реших да премина курс по козметика, тъй като усетих, че това е призванието ми – да помагам на хората в името на красотата. Както е казал Достоевски: “Красотата ще спаси света”.

И така в търсене на правилното обучение Учебен център “Пепе” ми беше препоръчан от дългогодишен козметик като място, на което ще бъда истински подготвена за професията, защото тя самата е учила там през 2009 година.

Очакванията от обучението ми бяха напълно удовлетворени. Запознах се с уникалния ми преподавател Йоана Вълчанова и неповторимите ми и ентусиазирани колежки. Знанията и уменията, които получих, бяха изключително полезни, последователни и изчерпателни. Особено ми хареса да работя върху грижата за лицето, за сияйния блясък на кожата и удоволствито от масажа.

В практиката ми хареса предизвикателството да разчитаме на себе си и да взимаме логични и правилни решения, свързани с всеки клиент и индивидуалните му потребности . Хареса ми сплотеността и разбирателството между всички курсисти.

С удоволствие и увереност бих препоръчала учебен център “Пепе” на всеки, който е избрал да тръгне по пътя на красотата.

В момента имам работодател и работя като козметик, имам редовни клиенти и изпитвам истинско удоволствие да видя доверието им, когато се оставят в ръцете ми, за да се погрижа за красотата им.

Не е далеч моментът, когато ще поема по пътя на красотата, работейки за себе си. Разбира се отново ще разчитам на учебния център и за тази по-висока квалификация!

Таня Моллова, 32 г.

ОЩЕ ОТЗИВИ