Тодор Зайков

Услугите на салон ПЕПЕ може би ползвам от 2012 г. Използвал съм различни услуги разкрасителни, епилация и кола маска. И мога да кажа, че професионализма на работещите там ме възхити. За първи път ми направиха картон, в които описваха всичко, което ми правят. Ако евентуално може да възникне някакъв проблем като алергия или нежелана реакция към нещо, с което работят за да се знае и за в бъдеще. Също грижата в къщи за която имам пълно доверие!

Какво ме подтикна за фотоепилация ли? В момента се сещам, че исках да пробвам новата процедура в салон в който знаят какво правят. От естетична гледна точка за да се чувствам по добре аз самия! Резултатите които ще получих не се различават от очакванията ми. Аз имах луксозен домашен апарат за фотоепилация, който за съжаление не ми свърши работа.

Сега ползвам кола маска отново в салон ПЕПЕ и с ръка на сърцето мога да кажа, че след процедурите вече косъма е толкова изтощен, че излиза като от масло. Моя грешка е, че не направих нужните поддръжки за да не излизат повече косми. Това е може би защото вече са много малко и не ме дразнят толкова, а при кола маска излизат супер лесно и безболезнено. Ако питате мен епилацията днешно време е нещо наложително!!!
Ако не искате косми изберете салон ПЕПЕ с подготвени служители и професионално отношение, а методът за обезкосмяване е ваше решение те ще го изпълнят чудесно!
Преди да правя процедурите в салон ПЕПЕ не знаех, че изживяването може да е толкова готино и приятно в приятелска и сигурна среда. Не вярвах че чувството на неудовлетвореност от кожата ми може да бъде преодоляна толкова лесно с една епилация!
Сега мога да кажа, че се чувствам себе си! Всички въпроси за разкрасяване или въпроси за козметични продукти и марки винаги ще се доверям на салон ПЕПЕ!

Тодор Зайков
Дубай 2023

ОЩЕ ОТЗИВИ