bdr® Beauty.Simply

BDR  Биотехнологична  Дермацевтична Реконструкция

Концепцията за медицинска красота

BDR®, дермацевтичният метод за лечение, който надхвърля конвенционалната грижа за кожата при лечението на специални кожни проблеми. Иновативна BDR® технология, комбинирана с високоефективни BDR® дермацевтични продукти заедно с индивидуализирано лечение, ще постигне незабавно видими резултати, които са много близки до медицината. Изпитайте кожата си с концепцията за грижа за кожата BDR® Medical Beauty.

Препоръчва се от лекари

С резултати, изключително близки до медицината BDR® предлага до известна степен високоефективна алтернатива на инвазивните лечения. Доверете се на специално създадената поносимост към  BDR®  dermaceuticals.

Веднага видими резултати

Оптималният успех за подобряване на външния вид на кожата ви идва след курс на лечение с Time Capsule. Кожата ви става по-равна, красива и млада. Ежедневната BDR® грижа за кожата у дома в комбинация с терапии с Time Capsule ще позволи дългосрочен успех.

Една система за всички случаи

Без значение какво състояние на кожата искате да бъдете обгрижвани за да сте красиви, BDR® има подходящото лечение и домашна грижа за кожата. С bdr® Medical Beauty Concept можете да постигнете трайни подобрения на структурата на кожата.

За продуктите dermaceuticals BDR® те се изписват след консултация с експерт козметик и резултатите са гарантирани.

Меню