Plas M - истинска революция!

Нова плазмена технология, която йонизирайки въздуха чрез плазмената писалка незабавно отстранява излишната кожа.

Възстановяването от процедурата е 7 дни. Методът се прилага успешно при паднали горни клепачи и вежди, за заличаване на назолабиални и периорални бръчки, пигментации, за цялостен фейс лифт, стрии, белези, отстраняване на доброкачествени кожни дефекти (след медицински преглед), изглаждане на бръчки, корекция на незначителни дефекти в перманентния грим.

В комбинация с мезотерапия се извършват процедури за отстраняване на белези и белези от акне.

• Минилифтинг
• Изглаждане на бръчки по шията, горна устна, околоочите…
• Премахване на възрастови петна
• Повдигане на горния и долния клепач след една процедура

Plas M е безконтактно, неинвазивно плазма-устройство, което формира между кожата и върха на писалката гореща дейонизирана дъга, която действа върху повърхността на кожата и да премахва нежеланата кожа за част от секундата. Регенерира по-дълбоките слоеве на кожата.

PlasM отстранява излишната, увиснала кожа без операция. По време на процеса кожата се стяга и повдига от действието на топлина и така остаряването се забавя.

Начин на действие на PlasM
Начин на действие на PlasM

Лечението с PlasM писалка се извършва без пряк контакт с кожата. Разстоянието между върха на писалката и кожата е около 1 мм. Перото генерира плазмен поток, който задейства специален механизъм, действащ върху биологичната тъкан. Този ефект на плазмения поток позволява обновяването на тъканите, тяхното укрепване и подобряване на гъвкавостта на кожата.

PlasM писалката работи неинвазивно. Дъгата изпарява нежелания излишък на кожата. Енергията на дъгата има регенериращ ефект върху различните части на кожата, съединителната тъкан и особено върху клетките. Затягащият ефект е ясно видим и ефективен дълго след третирането.

PlasM помага с подпухналостта, двойна брадичка, околоочните бръчки, назолабиални гънки, пигментация, старчески петна, очите и бръчките по челото.

Предимства:

  • бързо възстановяване
  • безвредно приложение, подходящо за всички типове кожа
  • без белези или хематоми
  • няма специални допълнителни грижи

Нашият Soft-лифт е много търсена услуга и заради икономическата ефективностен и по-малко рискованата алтернатива спрямо хирургическата такава. Резултатът е незабавно видим.

Plas M

Нова плазмена технология, която йонизирайки въздуха чрез плазмената писалка незабавно отстранява излишната кожа.

ПОПИТАЙ ЕКСПЕРТА СЕГА
ПОПИТАЙ ЕКСПЕРТА СЕГА

Меню